ПЗУ Дентиција

Стоматолошката ординација Дентиција е дигитална и современа стоматолошка ординација со заботехничка лабараторија. Повеќе од една деценија се грижиме за Вашите заби, а големиот број на задоволни и насмеани пациенти се доказ за квалитетот на услугите и континуираното усовршување на стручниот и техничкиот тим. Нашата установа е современо опремена исполнувајќи ги сите технички и хигиенски стандарди. Нашата цел е употреба на квалитетни и современи материјали, тим кој професионално се надградува, следејќи ги стоматолошки конгреси и стручни собири, со цел да ги исполниме Вашите желби за поубава и поздрава насмевка.

Нашата стоматолошка ординација располага со врвна KaVo стоматолошка опрема, како и Cad Cam Kомпјутерска технологија за изработка на мостови, коронки, ламинати. РТГ дијагностика и панорамско снимање на заби. Со задоволство се грижиме и за забчињата на најмалите, дел од нашите услуги е детска стоматологија. Иако приказната за црвчињата што ги расипуваат забите е само мит, често ни помага при санирање на забчињата кај најмалите.
Аврамоски Дејан
Сопственик, Дипломиран забен техничар-протетичар 
Спец. Др. Ана Петроска
Специјалист по ендодонција и реставративна стоматологија
Игнатова Даниела
Забен техничар
Марковска Марија
Забен техничар
Џафероска Елмедина
Забен техничар
ТИМ ВО ОПШТА МЕДИЦИНА, РАБОТИ СО ФОНД, МАТИЧЕН ДОКТОР, СПЕЦИЈАЛИСТ ПО СЕМЕЈНА МЕДИЦИНА
Аврамовски Горан
Специјалист по семејна медицина во ампбулантата по општа медицина
Крстевска Весне
Дипломирана медицинска сестра во амбулантата по општа медицина
ТИМ ВО БИОХЕМИСКА ЛАБАРАТОРИЈА, РАБОТИ СО ФОНД
Цикароска Наташа
Дипломиран биолог во биохемиска лабараторија
Маја Милевска
Лабараториски техничар во биохемиска лабараторија

Нашиот тим

Аврамоски ГоранСпецијалист по семејна медицина
Крстевска ВеснеДимпломирана мед. сестра
Цикароска НаташаДимпломиран биолог

Зошто да не одберете нас?

Професионален персонал

Нашиот професионален тим со долгогодишни искуство, ќе се погрижи за Вашите насмевки.

Врвна KaVo стоматолошка опрема

Нашата стоматолошка ординација располага со врвна KaVo стоматолошка опрема.

CadCam компјутерска технологија

Cad Cam Kомпјутерска технологија за изработка на мостови, коронки, ламинати.

Голем број задоволни пациенти

Насмевките на нашите пациенти, кажуваат многу за нас и нашаат работа
Закажете го Вашиот термин и добијте ја насмевката што одсекогаш сте ја посакувале. Секогаш се стремиме да ги исполниме вашите желби и очекувања во зависност од условите во устата.
Закажете го Вашиот термин и добијте ја насмевката што одсекогаш сте ја посакувале. Секогаш се стремиме да ги исполниме вашите желби и очекувања во зависност од условите во устата.